Vissza

Gyülekezetünk életéből

2014-10-31 22:41:59 | Koncz Imre
 0


A cikk az utóbbi pár hónap történéseiből tartalmaz egy válogatást, a linkekre kattintva pedig az ezekhez tartozó képgalériát is megtekintheti a kedves Látogató.

2014. 08. 12-én az Idősek Klubja tagjai Sárospatakra kirándultak. Megtekintették a Református Kollégiumot, ellátogattak a várba, gyönyörködtek a város egyéb nevezetességeiben, majd egy jó ebéd után borkóstolóval fejezték be a kirándulást.
http://www.cedruspatroha.hu/galeria_megjelenito.php?mit=galeriak/kirandulas_sarospatakra2014

2014. augusztusában erdélyi testvérgyülekezetünk küldöttsége is megérkezett, akiket nagy örömmel fogadtunk. Az együtt töltött napok szép emléket jelentenek számunkra. Gyülekezetünk kicsinyei és fiataljai néptáncbemutatóval kedveskedtek a vendégek érkezésekor.
http://www.cedruspatroha.hu/galeria_megjelenito.php?mit=galeriak/bikafalvi_testverek_latogatasa2014

Az Idősek Klubjának tagjai egy szép augusztusi délelőttön a gyermekek lendületes, felpezsdítő, jókedvet adó táncát nézhették meg, majd ők is erejükhöz mérten részt vettek a táncházban.
http://www.cedruspatroha.hu/galeria_megjelenito.php?mit=galeriak/neptanc_bemutato_az_idoseknek2014

Az Idősek Klubja élete változatosan zajlik: kirándulások, szépség-nap, különböző foglalkozások, előadások, énekek és műsorok gyakorlása, áhítatok, rendezvények, az ünnepeknek megfelelő készülődés, elhunyt klubtagjainkról megemlékezés, sírcsokrok készítése.  A következő képeken a spontán, hétköznapi eseményekből válogattunk egy csokrot.
http://www.cedruspatroha.hu/galeria_megjelenito.php?mit=galeriak/eletkepek_az_idosekklubja_eletebol2014


Szólj hozzá:

Neved*
E-mail címed* (Nem publikus)

Írja be a képen feketével írt 6 karaktert!

Még nem érkezett hozzászólás! Légy Te az első!